Vůně, oleje a přírodní přísady do parafinových zábalů. Jaké mají účinky?

blog_banner1

Příjemně teplá procedura, která hýčká nejen pokožku. To je termoterapie pomocí parafínových zábalů ParaffinWax. Díky přidaným olejům a vůním jsou ideální pro relaxaci mysli a uvolnění celého těla. Vybírat si můžete nejen podle oblíbené vůně, ale také pozitivních účinků.

 

Jedním z nejoblíbenějších jsou ayurvedské bylinky, které připomínají rozkvetlou louku. Vůně je příjemná a pomáhá uvolňovat dýchací cesty. Působí pozitivně i na odstraňování bolesti zad. Ayurvedských bylinky jsou známé jako pokladnice látek, která účinně bojuje proti stárnutí. I z tohoto důvodu je HerbalWax jedním z nejžádanějších parafínových zábalů.

 

parafínové zábaly obohacené aromatem pomerančeKrotičem stresu s lahodnou vůní je bezesporu čokoláda. Právě proto jsme vytvořili ChocolateWax, který obsahuje kakao, spoustu vitamínů řady B, draslík, hořčík, vápník, železo, zinek a další prospěšné minerály. Díky svému složení má široké spektrum účinků. Navrací kůži pružnost a hebkost, stimuluje svalstvo a příznivě působí na nervový systém. Proti stresu a úzkostem je účinný také OrangeWax s esenciálním pomerančovým olejem.

 

Milovníci máty určitě ocení parafínový plát s mátovým esenciálním olejem. Spojení parafínů a máty působí antidepresivně, uvolňuje dutiny při nachlazení, tiší bolesti hlavy a je skvělou vzpruhou při pocitech únavy. Účinky tohoto oleje mají mnoho obdivovatelů, mezi ty nejstarší patří Římané a Řekové. Také Lavenderwax s vůní levandule pomáhá zlepšovat spánek a zmírňovat únavu i deprese.

 

Vitamínovou bombou je CannabisWax, který obsahuje konopný olej. Ten je bohatý na vitamíny A, D a E. Díky tomu zpomaluje stárnutí kůže, hydratuje pleť, pomáhá od křečí a redukuje tvorbu vrásek. Konopný olej je hypoalergenní a proto je vhodný i pro citlivou a ekzematickou pokožku.Parafínový zábal s konopným olejem

 

Pro každodenní použití je vhodný jednorázový zábal s bio extra panenským kokosovým olejem

CoconutWax. Antibakteriální účinky pomáhají řešit řadu kožních problémů, zvyšují obranyschopnost, hojí rány a bojují se striemi. Kokosový olej obsahuje vitamíny A, C a E. Další výhodou je nízký bod tání tohoto oleje – právě proto je vhodný pro klienty, kteří trpí zvýšenou citlivostí na teplo nebo mají ekzematickou pokožku.

 

Zklidňující rituál si můžete dopřát díky zábalu s vůni meduňky. Má uklidňující vliv, zmírňuje pocity úzkostí, depresí, bolesti hlavy i nespavosti. To vše nabízí MeduňkaWax. Pro pocity uvolnění a dobrou náladu zase můžete využít MagnolieWax s vůní magnolie.

 

Vůni medu a příměs včelího vosku si můžete vychutnávat u zábalu BeesWax, který je bohatý na vitamín A. Právě díky němu se zábal BeesWax stává skvělou volbou pro všechny klienty se suchou pokožkou.

 

Klasickým parafínovým zábalem bez dodatečných příměsí je Paraffin clear. Jedná se o univerzální zábal, který obsahuje kolagen, vitamin E, železo, křemík a hořčík. Parafín proniká hluboko do tkání a svalů, působí blahodárně na nervovou soustavu a celkově podporuje cirkulaci živin v organismu. V kosmetickém průmyslu se často využívá k redukci vrásek, hydrataci a regeneraci pokožky.

 

Pokud chcete vyzkoušet jednorázové zábaly na vlastní kůži, můžete se porozhlédnout zde. V případě, že si nevíte rady s výběrem, kontaktujte nás na e-mailu info@lazneolomouc.cz. Rádi vám poradíme.

Zpět do obchodu