Základní hodnoty

Tři základní hodnoty

Našimi základními hodnotami jsou tři jednoduchá hesla a to spokojenost zákazníka, inovace a efektivita. Je to jednoduché, myslíme si, že tyto hodnoty by měl sdílet každý podnik, který chce být úspěšný. Důležité je spojení hodnot jak pro nás, tak naše klienty. Ctíme tyto hodnoty při každé objednávce, která nám dorazí.

Spokojenost zákazníka

Snažíme se aby naši klienti byli spokojeni s našemi produkty a službami v co největší míře, a také nám záleží na spokojenosti Vašich klientů, kterým budete aplikovat naše produkty ParaffinWax. Pro to se snažíme splnit veškeré Vaše požadavky a objednávky v co nejkratší době. Jsme velice flexibilní a ochotni vyjednat podmínky spolupráce, které budou vyhovovat každé straně.

Inovace

Inovace pro nás znamená stálé zdokonalování našich výrobků a prostor pro inovaci směrem k Vašim přáním a požadavkům. Ze strany wellness centra jde především o inovaci nabídky služeb, které jsou nabízeny kllientům. Již v minulosti jsme rozšířili nabídku produktů o nové vůně jako je pomeranč, či konopí. Do budoucna máme připraveny další vůně, buď do sezónní nabídky nebo do stálé nabídky produktů.

Efektivita

Pro ParaffinWax používáme kvalitní a přírodní materiály v nejvyšší kvalitě. Pro wellness centrum je velmi efektivní používat produkt ParaffinWax, jelikož přinese velkou úsporu na nákladech. Aplikace plátu je velice snadná a nenáročná, tudíž k provedení procedury není třeba zkušený personál, či certifikovaný masér. Dále procedura probíhá bez použití dalšího lidského zdroje, tudíž ušetříte na této pracovní síle. Jelikož plát je jednorázoví lze jednoduše spočítat marži, kterou na proceduře budete mít. Průměrná marže pro wellness centrum je 85%, což je velice efektivní a výhodné pro Vaše lázně, či SPA.

 

 

Zpět do obchodu