Jarní novinky ŠVESTKA a WHISKY

 

TITLE

Jsme rádi, že Vám můžeme představit dvě jarní novinky pro rok 2016. Snažíme se našim zákazníkům představovat nové a inovativní vůně a přísady do našich parafinových plátů a rozšiřovat nabídku služeb léčby teplem a aromaterapie. Parafinový plát jsme obohatili švestkovým aroma. Druhou novinkou je plát s příměsí aroma whisky. Proč jsme zvolili právě tyto vůně a přísady? 

Jarní svěžest a navození příjemné jarní atmosféry evokuje vůně kvetoucí švestky a sladkost plodů této plodiny. Právě pro tyto unikátní vlastnosti výtažku z švestky ve spojení s parafínem Vám přinášíme švestkový plát pro nadcházející jarní období. Nabídněte Vašim zákazníkům jedinečný zážitek ve spojení pozitivních účinků lékařského parafínu a aromaterapie. Švestkový olej je mladým zástupcem na poli olejů, avšak za to je velice významným a prospěšným olejem pro zdraví. Parafín ve spojení se švestkou regeneruje a hydratuje pokožku.

Druhou, neméně zajímavou, novinkou je parafínový plát WhiskyWax. Parafínový plát WhiskyWax se hodí pro klienty, kteří vyhledávají výraznější vůně. Plát přináší intenzivní vůni whisky s kouřovým nádechem.

Rádi Vám zašleme vzorky novinek zdarma, protože nám jde o Vaši spokojenost s našimi produkty a rádi uslyšíme Váš názor a připomínky. Vzorky novinek si prosím objednejte kontaktním formulářem nebo přes e-mail. 

 

Zpět do obchodu